söndag 17 augusti 2014

Barnvakt och promenad!!
Ja då har det gått en vecka igen då! Tycker att det alltid är fredag och måndag nu för tiden, men alla man pratar med säger detsamma....

I fredags var jag i Norberg och tillsammans med Nelly och Nova då föräldrarna jobbade. Elin var med för att få vara tillsammans med kusinerna för en dag igen. Det var en härlig dag att få umgås med dessa tre underbara tjejer. Vi åt lunch på restaurang , "gjorde" Norberg, ja det är inte så stort så det gick faktiskt fort, spelade spel och skrattade.
Duktiga Elin har gett sig den på att sköta sin dosering med insulin själv nu. Hon ringde inte mamma eller pappa en endaste gång vid måltiderna och blodsockret låg perfekt. Skönt för henne då hon blir friare när hon klarar så mycket själv. Hon har till och med sovit över för första gången, på 8 år, hos en kompis. Flickorna hade ställt 3 väckarklockor för att vakna och ta prov. Tänk vilken underbar kompis hon har!!

Så var det lördagen då jag och grannen tog en rejäl promenad vid älven här i Avesta, så vackert väder och underbar natur. Kände mig som en riktig hurtbulle när jag kom hem igen.
Nu sitter jag här och väntar på min kompis Agneta från Västerås som snart ringer på dörren.. så här har jag ju inte tid och sitta.... Ha en fin vecka!!

2 kommentarer:

  1. Inte konstigt att tiden går fort......du har ju fullt upp......och det är så det ska vara. Kram

    SvaraRadera
  2. ha ha,.,. ja de är så det ska vara Gunnel!!! Kram

    SvaraRadera