söndag 8 juni 2014

En händelserik helg!!Hej å hå vilken intensiv helg detta har varit. Torsdag, efter jobbet hämtade jag Noah som skulle sova hos farmor, ensam för första gången! Efter att vi lagt puzzel, lekt med diverse andra saker så började underläppen darra och han ville hem och sova hos mamma o pappa!! Försök till övertalning var nu vad som gällde men till slut var jag tvungen att ringa sonen och sonhustru kom och hämtade honom!!! När dom skulle hem så sa den lilla godingen " Farmor, jag vill  ju sova hos dig, men jag vill hem till mamma och pappa"! Många pussar och "jag älskar dig" blev det innan han och mamma åkte hem.

Fredagen skulle Elin och Nelly sova här och jag hämtade upp Nelly och sen var det full fart ner på stan då det var Karnevalsoppet och både Noah, Elin och mamma Alex skulle springa. Det gick ju bra för dom allesammans och Noah var förståss jätteglad över att ha fått medalj.
Sen blev det hämtmat och mys tillsammans med tjejerna. Som vanligt så sover vi ju tillsammans i min säng, och det var underbart att höra dessa tjejer som tisslade och tasslade och berättade hemlisar för varandra....ja jag sov ju inte hela tiden, vilket dom trodde ha ha ha....när jag tittade på klockan var den 00.30 och efter det slocknade i alla fall  jag, sen var det upp en timme senare för att kolla av Elins blodsocker!!

Morgonmys med dessa underbara älskade tjejer, och efter det var det dax för att gå på marknaden där mamma Jenny och Nova dök upp. Sen hem för att vila,., och efter det fixa och trixa till det lite hemma här då fem av mina vänner dök upp för att vi sen skulle gå ut och "göra stan" ....ja jag var hemma igen efter midnatt, men roligt hade vi!!

Förstår du nu att jag idag bara ligger på balkongen och tittar upp på alla vackra moln som drar förbi....!!???
Ha en trevlig vecka det ska jag ha!!!

4 kommentarer:

 1. Du kan nog behöva koppla av lite...fast barnbarnen ger en väldigt mycket energi. Ha en fortsatt trevlig söndag.

  SvaraRadera
 2. Ha ha ja du Gunnel... visst ger barnbarnen en mycket energi..men ibland måste man ju vila lite också... som sagt!! Jag är ju inte 20 år..... kram

  SvaraRadera
 3. Det låter roligt men samtidigt jobbigt, om man kan säga så.
  Jag vet hur det är, är glad att barnbarnen har växt till sig, den yngsta är 10 år. (8,bb.).
  På torsdag blir det skolavslutning, sång i kyrkan och gamla minnen dallrar förbi.
  Må fint/ Eva

  SvaraRadera
 4. ja du Eva.. ibland kan det faktiskt bli lite för mycket...men jag vilar efteråt!! ha ha. Skolavslutning hos oss är på fredag, sen blir det vila för restan av helgen Må gott du med/

  SvaraRadera