måndag 2 juni 2014

Grattis älskade Elin!Grattis grattis älskade Elin när du idag fyller 12 år!! Du som är den näst äldsta av mina förtjusande barnbarn. Du som alltid är glad, positiv och skrattar!!! Ja förståss, ibland kan du bli en riktig tjurskalle, men bara för en liten kort stund, sen är du glad igen.
Du fick din diabetes när du var 3 år, och jag vet ju hur hemskt det var för oss alla, nu lever vi precis som om det aldrig har hänt, och jag vet ju att varje "1 årsdag" så går hela familjen ut och "firar" och jag vet också att det är då du tar den största bakelsen av alla som finns!!!!! Du är en riktig hjälte du Elin!!!!!

Jag kommer så väl ihåg när jag skulle vara barnvakt till er när du var i 2årsåldern. Du skulle absolut ha en glass och när du gick iväg med den in i rummet så sa jag till dig att du måste äta glassen i köket vid bordet...... fast du inte kunde prata rent så tittade du kallt på mig och sa "TYTT" ha ha ha det har jag skrattat åt många gånger må du tro.

Men idag fyller du alltså  12 år och nästa år blir du tonåring..... idag kommer vi, hela släkten, kusiner och mostrar och fastrar och farbröder och mormorar och hela bunten för att fira våran alldeles egen solstråle..ELIN!!!
Jag vet att du får en bra födelsedag och jag tror att solen kommer att skina....precis som du gör!!! Älskar dig stjärnstopp!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Ja dessa underbara barnbarn, det är en rolig tid man har, de är härliga.
  Har du tre söner ja då är du farmor. Grattis till dem alla.
  Jag har åtta barnbarn, mormor o farmor och en gammelmormor redan . . . .
  De är 10 - 12 - 13 - 13 - 15 - 15 - 17 - 25 år ( 1 år) härliga underbara ungar.

  Må så gott/ Eva

  SvaraRadera
 2. Ja visst är dom underbara....vad vore livet utan barnbarn!!! kram

  SvaraRadera