måndag 25 november 2013

Fantastiska vänner jag har....
Idag är det måndag igen, och du må tro att jag haft en fantastisk helg! Fredagen var jag hos Nelly och Nova då föräldrarna skulle bort, en så mysig kväll vi hade tillsammans och det slutade med att Nelly skulle sova skarvfötters med mig i soffan. Ja inte blev de så mycket sova den natten inte. Nova sov i Nellys säng, det fanns loppor i hennes sade hon.!!
Lördagen var det dax att dra till mina vänner som hade ordnat ett försenat födelsedagskalas för mig. Där fick jag sitta på en stol och bli serverad glögg och en underbar tårta, innan det var dax att ge sig iväg på "hemligt uppdrag", vilket visade sig sedan att det var till Bowlinghallen,. Länge sen jag spelade men sån otur att jag förlorade. Men vad gjorde det då jag sedan fick åka hem till vännerna och äta en helt fantastisk middag, med påföljande Jepardy spel!

Kvällen blev sen innan vi kom i säng, men det gjorde inget då jag blev väckt på morgonen med nykokt kaffe och annat smått och gott. Sen var det hemfärd och vila lite innan nästa arbetsvecka började.

Ja jag ska bara jobba 3 dagar denna vecka då jag åker ner till Henrick (www.moltazdesignshop.se) för att både jobba och njuta av 1:a advent. Det blir nämligen julmarknad därnere och jag ska vara med att sälja lite! Så kul det kommer att blir!!
Nej nu är det tid för att ställa i ordning limpbaket, jag ska baka limpor och ta med mig ner till Orust.. så här har jag inte tid att sitta heller! !Ha en fin vecka så hörs vi!

1 kommentar:

  1. Låter som ett trevligt kalas. Alltid roligt med lite överraskningar. Kram

    SvaraRadera