söndag 17 november 2013

Lek och Bus!Oj vilka härliga dagar jag har haft, fredag och lördag!!! Fredagen var Elin och Noah här då föräldrarna jobbade.  Som vanligt så var det pannkaka, glass och sylt som skulle fylla de små magarna, och när sedan storasyster Julia kom, tillsammans med sin pojkvän Lucas så blev det full fart i köket, alla ville ju ha pannkaka.
Gång efter annan denna dag så kom Noah med frågan, "Farmor, vet du en sak??, Nej svarade jag......"Jag älskar dig Farmor!"....Oj det värker i hjärtat när man får höra det från en liten kille!!!

Igår, lördag, var det upp med tuppen, jag och barnens mormor Bettan tog alla barnbarn, ja hela 7 stycken och drog iväg till Lek och buslandet i Västerås! Jäklar va roligt vi hade allesammans!! Och jag fick äntligen uppleva min stora dröm......... vara i bollhavet!! !he he! Jag har ju alltid önskat att få dyka ner i bollhavet på IKEA, men det "gör" man ju inte i vuxen ålder, förresten så får man nog inte det heller!! Men nu så......

Det blev 5 timmar där ungarna (och mormor och farmor) lekte och hade så himla roligt! Efter det så blev det Mac Donalds och sen så var det bara att köra hem trötta barnbarn till föräldrarna.....men de som var tröttast var nog ändå farmor och mormor!!! Ja så kan de gå! Ha nu en fin vecka!!!

2 kommentarer:

  1. Det är tur att man har barnbarn. Då kan man göra så många kul saker och urskulda sig med att det är för barnens skull.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ...ja det är tur det!!! Tur man har barnbarnen att skylla på!! ha en fin vecka Gunnel!! kram

    SvaraRadera