lördag 2 februari 2013

Magsjuka!!!!!En lugn fredag och lördag har jag haft. Igår fick jag persienner insatta i vardagsrummet, detta som jag funderat på sedan jag flyttade in här. Men nu kom jag till skott.....
Efter att det var klart fick jag energi som tusen,solen sken från en blå himmel, och det kändes som vår!!!

Byte av gardiner, putsande och fejande, och hela jag kände att energin var på topp! Såg fram emot att idag, lördag, vara på handbollsmatch där Elin skulle spela......då ringer sonhustrun och berättar att Elin fått magsjuka!!! O ve o fasa, det är ju allas skräck, då det gäller ett diabetesbarn. Noah var sjuk i början på veckan och hade natruligtvis smittat storasyster. Nu avlöpte detta trots allt bra, trots att den lilla vännen hade fullt sjå hela natten att kräkas...så ringer Alexandra i morse igen....Julia var magsjuk!!!! Tack och lov så är även hon bättre nu på eftermiddagen och det är bara att hoppas att föräldrarna klarar sig.

Själv har jag tagit en promenad idag, solen sken, och det kändes som en vårdag idag igen. Men mina förhoppningar om en tidig vår grusades då systern min ringde och berättade att nästa vecka blir det snö!!!! Ja så var det med dom vårkänslorna, men jag ger inte upp, snart kommer våren!!! Trevlig helg!!

2 kommentarer:

  1. Magsjuka är verkligen något man kan vara förutan. Hoppas de piggnar till snabbt. Vi har också fått snö igen...och jag som trodde att våren kommit till Skåne. Kram

    SvaraRadera
  2. Nej fy så trist!! Ja magsjuka vill ju egentligen ingen ha. Å absolut inte en diabetes det är ju alltid lite oroligt med blodsockret.
    Jasså du började att få vårkänslor *skratt* Visst känns det skönt när fönstren är rena och nya gardiner hänger där.
    Du detta med min GI diet. Det är så att jag har de senaste åren ökat i vikt väldigt. Nu måste jag göra något åt det annars blir det en katastrof. Men jag ska gå ner i vikt på lång sikt annars hänger ju bara skinnet där och det är ju lika illa det. Det där med dina flickor som självsvälter är ju hemskt. Men jag tror att oftas så är det något annat än själva vikten som ligger bakom. En trygg person står stadigare i detta kroppsfixerade samhälle. Vad mig anbelangar så är det inget kroppfixering utan hälsan det gäller. Ha en bra helg.

    SvaraRadera