fredag 8 februari 2013

Avslappningshelg!

......


Den här helgen har jag inget inbokat! Ja, det skulle vara Engelbrektsloppet i Norberg då förståss...
Längtar efter mina prinsessor i  Norberg , Nelly och Nova, det var nån vecka sen jag träffade dom!!! Jag kommer inte att kunna hålla mig från att åka dit på söndag!

Hämtade Elin vid skolan, handlade lite och sen hem för mellis!! Det blev tomtegröt som Elin gillar. Efter mellis så blev det bara slappa i soffan, Elin var trött ...och jag med! Vi slumrade till en stund men  när jag fick veta att mamma Alexandra skulle hämta Noah och sen komma upp en stund så blev det fart på farmor!!! Jag skulle fixa till en ananaspaj,.,,vilken brukar bli succe´..ja jag lovar att den är "världens godaste", men idag hade jag inte så mycket smör hemma så det blev ...kaos!!!!  Den enda som åt upp...var Alexandra..undrar om hon inte vågade annat när svärmor gjort paj!!!

Alexandra berättade att en dag när hon hade duschat..hade Noah stått utanför duschen med en handduk och när hon klev ur så sa han "Men mamma vilken cool pulla du har"!!!! Ja ...vad säger man till en snart treårig pojken som har svar och tal på det mesta????????

Pajen är i soppåsen nu, jag har diskat och lagat en god middag med ett underbart gott vin Toklosch 76:-! ... ..... Trevlig helg till dig!!!!!

6 kommentarer:

 1. Ja, där är du ju.. Vad synd på pajen hörru..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 2. Ja du, Ungar kan som ingen ann :) De har svar på de mest konstiga saker :) Jag är som du oxså Bullfarmor, men även Bullmormor ... fint med våra små älsklingar och baka är så himla roligt :) Ha de gott..

  SvaraRadera
 3. Hej Bullfarmor. Själv är jag mormor och bakar också bullar ibland. Visst kan man få roliga kommentarer av dom små minsann :)

  SvaraRadera
 4. Kramar på Alla Hjärtans Dag moster!!!!!!!!!!!!!!!Carina

  SvaraRadera
 5. Härligt när man känner svårighet från att hålla sig ifrån sina kära. De har så gulliga namn dina tjejer.

  Hihi, så roligt sagt.

  Kram Linda


  Ps. Om du har lust, finns det en utlottning inne hos mig där tre personer vinner en valfri produkt från ekologiska c/o GERD.

  SvaraRadera