fredag 9 november 2012

Härliga helg!!!

Veckan har gått fort....som vanligt! Jag har jobbat o jobbat och jobbat...men har även hunnit med att vara på första buggträffen för säsongen!! Så jäkla kul det är !! Träffar härliga människor och får motion på köpet!!
En vända till Norberg igår efter jobbet, Nellys klass hade teater , hon var den elaka häxan... fy sjutton va ful hon var!! Efter det var det information om universum... Vi fick  veta om alla stjärnorna i universum, jag lärde mig en hel del.. Tellus, Vintergatan, Polstjärnan, meteroider, alla stjärntecken o.s.v.....så himla duktiga de är  de små liven!!!
Idag har Elin varit här efter skolan, ätit mellis och efter det så var det dags att åka till Parkgatan för att vara "lite" barnvakt innan sonhustrun slutade jobbet, sonen var på fest med sina  arbetskamrater. Efter det i rasande fart till Norberg för att gå till Folkan för att lyssna på en helt underbar grupp från England som spelade härlig musik. Före det var det soppa hos vännerna Unni och Börje tillsammans med en hel massa gamla goda vänner.

Men när jag kom till Folkan, fick jag en "konstig" känsla i bröstet.... där hade vi under många år spelat revy  och saknade det som sjutton!! Så mycket roligt vi haft där...träffade även en "gammal" revykompis... och självklart pratade vi revy..!!!!!!Ja ja...det är gamla minnen...men va härligt det är att få suga på detta!!!!

Imorgon blir det att hämta äldsta barnbarnet Julia som ska sova hos farmor...vi ska bara sitta här i våra myskläder, se på Så mycket bättre och baaaaaaaara mysa tillsammans..Vilken lycka det är att ha sitt 13-åriga barnbarn här ..och få rå om henne en hel kväll!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar