tisdag 2 oktober 2012

Sjukhus, änglar och Turkiet!

 
Nu är jag nere på Orust hos mellansonen Henrick , Kråks stuga. Jag åkte ner i fredags och direkt till sjukhuset. Pojken min har varit rejält sjuk, med en fruktansvärd huvudvärk. Alla prover har nu tagits på honom och man har konstaterat en Borrelia, som nu läkt ut. Däremot har han haft en retning på hjärnan p.g.a. detta. Idag, tisdag är huvudvärken borta, han känner sig piggare och vi har varit en vända till Trollhättan, jag som chaufför!!! Jag är så glad så glad, att han är piggare, men jag kommer att stanna, åtminstonde till måndag, för att se att han piggar på sig ordentligt. Vill inte lämna honom!!! Han har ju inte så mycket ork och behöver "pysslas om".

Äldstesonen Patrick har tillsammans med sin fina familj åkt till Turkiet idag, för att få ha en veckas välbehövlig semester tillsammans. Lilla Noah berättade att " Nu kommer jag att se morfar däruppe bland molnen, han är hos änglarna nu" lilla goa vännen, han saknar sin morfar lika mycket som resten av familjen, trots att han är så liten! Ja nu tar jag en dag i sänder, skulle få vara med på bröllop i helgen, men tyvärr så måste jag avstyra detta p.g.a. att jag är härnere. Men jag lovar...Karin och Lasse...presenten kommer senare!!!!!

2 kommentarer:

  1. Usch vilken oro det måste vara när din son blivit sådär sjuk. Hoppas verkligen han piggnar till snart! Synd att missa ett bröllop men du prioriterar självklart helt rätt för familjen. Såklart en morfar saknas. Noahs morfar. Gulligt sagt.

    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Dags för lite uppdatering snart kram

    SvaraRadera