onsdag 24 oktober 2012

Det är din dag idag Jenny!!
Grattis grattis min kära sonhustru Jenny som idag fyller år!!! Tycker inte det var länge sen du fyllde 30, och vi hade stor fest!!! Men men tiden går och även du blir äldre!! Du fina tjej som är fru till min yngsteson och mamma till mina två underbara barnbarn Nelly och Nova.

När du och yngstesonen Robert gifte er så hade jag diktat ihop en dikt till dig där det stod att jag nu kunde klippa navelsträngen om sonen min för att nu hade du tagit över!! Ja det har du verkligen gjort , och det med bravur!! Jag ser hur du pysslar om  både honom och barnbarnen mina...då är jag nöjd!

Första gången vi träffades, var en påskafton då alla bröderna med sina respektive var samlade, och jag minns hur Robert och storebröder jäklades med varandra, som de alltid gör då de träffas. Jag tänkte nog då att du kanske skulle börja fundera över vad vi egentligen var för en konstig familj, men allt jäkelskap som de gör mot varandra är faktiskt bara av kärlek!!! Nu har du ju vant dig......

Du är en fin sonhustru som alltid försöker se till att andra mår bra i första hand, jag brukar försöka säga dig att det är viktigt att du också tar hand om dig, då du är viktig för oss alla...ibland tror jag faktiskt att du lyssnar på svärmor............!?????? Du har tagit beslutet att inte bjuda hem hela släkten (och den är stoooor!) på din födelsedag, och det tycker jag är ett jättebra beslut, nu så du kan tillbringa kvällen tillsammans med din lilla fina familj, i lugn och ro!!!


Firat dig har jag redan gjort, du fick ett halsband som gick att öppna och som jag klistrade in dina (och mina!) små prinsessor i, jag tror att du uppskattade det!!

Nu önskar jag bara att du får en fin födelsedag tillsammans med familjen....vi ses!!!!!
2 kommentarer:

  1. Tack kära svärmor, för att du finns för mig, stöttar mig och tror på mig och är min vän. Och ja jag har faktiskt lärt mig att lyssna på dig ;) Och tack för att jag fått äran att få en stor del av det finaste du har. Din son. Älskar dig!!!

    SvaraRadera
  2. Så fint skrivet.
    Ha en fin helg!
    Kram Linda

    SvaraRadera