måndag 27 augusti 2012

Vilket härligt liv jag lever!!!!!



Första dagen på en ny arbetsvecka! Inatt har det verkligen stormat här uppe på Höjden där jag bor. Fick gå upp och stänga fönstret som annars hade blåst bort! Men idag skiner solen! Hoppas verkligen att vi får en härlig höst. Jag gillar hösten med alla dess färger, tända ljus och lite mera umgänge med vännerna!



Min lediga fredag tillbringade jag med att hämta Elin o kompisen Tindra vid skolan, senare på eftermiddagen kom äldstesonen och lämnade av lilla Noah då Alexandra jobbade och Patrick skulle på fotbollsmatch med Julia. Vilken fart det blev......Som jag skrev i föregående inlägg så har jag aldrig..och då menar jag aldrig, träffat på en 2 årig liten grabb som tjattrar i ett i ett... inte en lugn stund.....!!! Fattar inte vad han får allt ifrån!?? Men härlig o underbar är han som alla mina fem barnbarn. Efter att barnen blivit hämtade så var det dags för soffan..ja du kan väl bara ana hur trött jag var!! ha ha!!



Lördagen var jag tillsammans med goda vänner till Avesta Parken igen....den här gången var det Avestafesten som gick av stapeln. Härlig musik, god mat och "gamla" artister...precis som i min gröna ungdom!! Svenne o Lotta, Lennart Grahn, Micke Syd och Janne Önnerud, som rev av låt efter låt, och alla de gamla godingarna som spelades i undomens dagar!!! Vilket ös....vi dansade på discot som om vi var 17 år igen!!!!



Nu är det som "vanligt" igen.. bil till jobbet, jobba, hem o äta, lägga matlåda o.s.v.......vilken tur jag har som har lite roligt för mig i helgerna, goda vänner, goa barn o deras familjer...ja jag säger som jag alltid gjort de senaste fyra åren....vilket härlig liv jag har!!!!!!

1 kommentar:

  1. Svenne och Lotta och de andra artisterna du skrev om minns jag med från när jag var ung. Även om jag inte jobbar nu, så tycker jag det är viktigt att man ser till att helgen blir annorlunda än vardagarna. Du tycks ha haft en mysig helg. Ha en fortsatt bra vecka.

    SvaraRadera