fredag 25 november 2011

Mys!!!Igår var jag med yngste sonen till röntgen, ville inte han skulle behöva köra hela långa vägen själv så jag bytte dag och har jobbat idag istället!!Jag var hemma tidigt efter besöket i Västerås och ett tu tre kommer två töser hit efter skolan. Elin ringde och då var hon på väg hem till farmor. "Jag är i Karlbergsparken nu".....och när jag gick ut på balkongen så såg jag denna lilla tös som vinkade och vinkade till farmor. Efter det kom Julia och vi åt mellis och drog sen iväg för att köpa julklappar till söta kusinerna Nelly och Nova.


Fick så dåligt samvete då sonhustrun berättade att Nelly skulle bli glad om jag hämtade henne i skolan på em.....men jag hade bråttom hem för att försöka göra lite 1:a adventsstämning hemma.

Nästa gång blir det till skolan jag beger mig...för att hämta Nelly!!!


Nu har jag nyss kommit hem och ikväll är det bara soffan som gäller!! Jag är så trött så trött, efter att ha "gjort" en hel vecka...syns att man numera jobbar 4 dagarsvecka!!

Adventsstjärnorna är tända, både inomhus och på balkongen och jag älskar verkligen denna årstid då allt lyser!I morrn blir det parken då Julias fotbollslag skall ha loppis!!! Tänkte faktiskt jag skulle ha orkat plocka ihop lite grejer uppepå vinden....jag har bott här i 3½ år nu men vinden är full....av saker jag egentligen inte behöver!!! Men latheten har tagit över och nu är det soffan som gäller!!!! Ha en trevlig helg allesammans!!!!!

3 kommentarer:

  1. Vilken fixare du är för alla. Ha en fin adventshelg! Kram Linda

    SvaraRadera
  2. När kommer du och bränner fingrarna över lite pepparkaksbak då?

    SvaraRadera
  3. Om två veckor....antingen fredag eller lördag så är det dags igen.....men jag tänker ha Roberts hanskar på mig i år ...så jag inte bränner mig!!!!!!!

    SvaraRadera