fredag 11 mars 2011

Kalas, handbollsmatch och en överlycklig liten Nelly!!

Idag är det fredag igen......Skönt med fredagskvällen då det blir ett par dagars ledighet. Tänker i april gå ner en dag i tid på jobbet för att orka de sista åren innan jag slutar för gott!!!!!
Denna helgen blir fullspäckad. I morgon är det bäst att ställa väckarklockan då Elin spelar handbollsmatch i Kopparhallen, måste ju dit och se på tösen som enl. de flesta är mycket duktig.

Efter detta är det bara att rigga om för att åka till Borlänge och gratta Världens bästa storasyster, Margareta fyller 70 år!!! Fattar inte att hon är så "gammal", då hon är väldens snyggaste storasyster!!!

Igår kväll ringde telefonen och det var Nelly som ville berätta att hon o mamma och syster Nova spelade ett spel och hon ville absolut vinna detta. Efter en stund så kom goa Nova och frågade::"Farmor, går det bra där inne i ditt hus"...ha ha hon ville veta att allt var bra här hemma!!!!! Goaste ungarna!

Vi avslutade samtalet men efter en stund ringer telefonen igen och en överlycklig Nelly berättade att det var hon som hade vunnit spelet!!!!!

Tänk va lite som kan göra ett barn lyckligt!!! Det är väl det som vi vuxna också skulle lära oss......att ta vara på det lilla här i livet!!!! Trevlig helg på er!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar