torsdag 6 januari 2011

Härliga trettondagsafton!

Trettondagsafton firades hos vännerna Kerstin och Leif med god mat och dryck. Därtill trevligt sällskap gjorde kvällen oförglömlig. Inte blev det sämre för att deras söta barnbarn Alfons var där och vi tävlade i wii, (eller hur det nu stavas..).
Innan dess hade jag varit och hälsat på Nelly och Nova som fått ett likadant spel i julklapp, det måste vi ju också prova, så jag hade tränat lite innan matchen med Alfons började.

Nelly hade "gjort" en farmor på spelet..."och så har jag gjort en riktig pussmun på dig farmor" sa hon innan spelet började. "Varför det då undrade jag? "Jo för att du vill alltid pussas" var svaret jag fick!!! hi hi!!

På hemvägen hälsade vi på goa familjen Åhlberg/Eriksson. Julia är stor nu, sitter ofta på sitt rum och lyssnar på musik, Elin kramas med farmor!
Lilla Noah har börjat ta sig fram på golvet, men han kryper inte som andra barn.....han sitter på sjärten och drar sig fram med armarna....vilken syn!!! Han ser ut som en liten groda!!

Ja den här helgen har jag bara fått umgås, både med mina goda vänner och med alla mina fem barnbarn. Nu blir det lungt här några dagar.....på måndag är det jobb igen...bäst att ta igen sig lite innan dess!!!!!!

1 kommentar:

  1. Dåligt med uppdateringar nu farmor.. har varit in JÄTTEMÅNGA ggr Puss

    SvaraRadera