tisdag 30 november 2010

Åter från Götet!!

Jag har varit i Göteborg hos Henrick med sambo och hundar i dagarna fyra!!! Tågresan ner var försenad med två och en halv timme, men vad gjorde väl det.....den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!!!!!!

Fick nu se den underbara lägenheten i färdigt (nästan!) skick, där jag tidigare var med och flyttade in i slutet av augusti. Nu var det så jättefint, men som den estet som Henke är, var det sovrummet kvar att måla. I en underbart petroliumblå/turkos färg..trodde först att det skulle bli väldigt mörkt men oj vad vackert det blev!
Medans killarna målade för fullt satt jag och tittade på med en kopp glögg!!!

Vi har varit ute och gått med hundarna, tagit det lugnt, varit ut och ätit middag...med andra ord...haft det helt förträffligt!!

Första advent har vi under många år varit på Liseberg och tittat på allt vackert, men i år var det -6 grader och det blåste nästan storm så det var skönare att sitta hemma i lägenheten och mysa.

Killarna vill att jag ska åka ner och fira jul tillsammans med dom, men eftersom jag nu under två år varit hos två av sönerna så vill jag för rättvisans skull (och även min egen!) fira tillsammans med Patrick och hans familj, nu är det ju även första julen med lilla Noah. Det är troligtvis den sista babyn i min släkt så det är bäst att passa på.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar