måndag 8 november 2010

Äntligen hemma!!

Nu är jag hemma igen efter att ha tillbringat 2 nätter hos min kära syster och svåger. Detta för att jag tidigt i söndags skulle gå en kurs hos min kära vän, min naprapat Tony. En helt otrolig upplevelse där det hände "mycket" i kroppen! Hela dagen körde vi på och när kvällen kom var jag helt slut.

Idag har det varit jobb som vanligt, men på onsdag ska jag vara ledig, har tagit ut en flexdag....kan behöva det ibland!

Ska då hämta Julia och Elin vid skolan, det är så himla mysigt när de kommer emot mig och jag får en jättekram! Ska sedan låna bilen för att åka till Norberg och fixa håret hos min bästa vän Unni. Ska även passa på att fira henne då hon fyller år idag.

Fick träffa familjen Åhlberg/Eriksson i veckan då de kom förbi och käkade lite glass. Även om det blir en ganska så kort visit ibland, så blir jag överlycklig när jag sitter med hela den förtjusande familjen i soffan och bara myser med en liten skål chokladglass.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Så roligt att du är med och tävlar hos mig och speciellt kul att du ville bjuda hem mig. Ja, det är bara att säga till Henrick så kommer jag mer än gärna...

    Ha det så gott!

    Karin

    SvaraRadera