söndag 24 oktober 2010

Sista födelsedagen för i år!!

Igår åkte jag till Norberg för att fira min fina sonhustru Jenny som fyller 31 år idag. Mycket paket och många släktingar var där för att fira henne. Jag hade lovat att stanna kvar för att, tillsammans med Nelly och Nova fira mamma på morgonen, då sonen stack iväg till jobbet runt 5.30 snåret. Det var ju faktiskt idag hon fyllde!!

Strax efter halv 8 så kom det små tassande steg ner i källaren där jag sov och goa Nelly kröp ner under täcket.
Efter en stund så fick hon spring i benen och sa att nu skulle vi gå upp för att ordna till det för mamma! Basta!! Det var bara att masa sig iväg.

Flickorna hade köpt en äggklocka, vilket var det Jenny hade önskat sig allra mest, gissa vad de båda töserna var förväntansfulla när de överlämnade paketet!!

Efter vi ätit frukost och plockat undan så var det dags att gå iväg till kyrkan där det var barngudstjänst.Där lyssnade vi på en kör av helt underbara små flickor som sjöng så vackert. Än en gång reste sig håret på armarna och jag blev gråtfärdig av dessa förtjusande små töser...... synd nog så var jag tvungen att försiktigt smyga mig ut för att hinna med bussen hem.

Nu är det bara att börja fundera på julklappsinköpen..... det här var ju den sista födelsedagen för det här året!!!!

1 kommentar:

  1. Efter Halloween är det nästan okej att börja med julmys :) Jag tycker absolut att du ska prova glöggen som finns i Göteborgs Posten -särskilt om du älskar glögg! Många, många göteborgare gör den varje år.

    SvaraRadera