tisdag 12 oktober 2010

Kalas och fiskbullar!

Hej å hå...har inte hunnit skriva sedan förra söndagen tror jag. Helgen har varit intensiv, lördag var jag på 50 årskalas med mycket god mat och trevligt sällskap! Fick sova hos kompisen Hillevi i Leksand och natten blev lång innan vi kom i säng!
Hillevi och jag har jobbat ihop i många år och hade förståss mycket att prata om.

Mina älskade barnbarn har jag inte träffat nu på över en vecka och det värker i hjärtat av längtan efter dem. Skulle önska jag kunde träffa dem varje dag, men alla har vi mycket på gång och tiden räcker inte riktigt till.

Förbereder nu inför den kommande helgen då fyra av mina bästa vänner kommer på besök, och lördagen skall jag spendera med barnen och deras familjer. Tänkte bjuda på en god paj men när jag för en stund sedan pratade med min kära Julia var det fiskbullar hon önskade....blir väl till att köpa några burkar...för känner jag Nelly och Nova rätt så vill även de ha det istället för paj!!!!

2 kommentarer:

  1. Det är som att stiga in i Ditt vardgsrum när man läser om Ditt innersta nätverk. Du är en upptagen kvinna och jag blir trött bara jag läser om allt Du hinner med på en vecka. Jag får en känsla av att jag är en aning för stor egoist ;)

    Bara så Du vet så kommer jag som en hemligt gäst, dock i smyg, och äter PAJ, fiskbullarna kan Du skippa till mig (heller döden) men sätt gärna fram en extra stol och lägg upp en rejäl bit paj (helst utan kött), så skall jag glufsa i mig via cybervärlden!

    Love

    Agneta

    SvaraRadera