söndag 2 juni 2024

Trevlig helg med trevliga människor!!!


 Hej och hå!! Nu har det gått en vecka igen, och vilken vecka sen. Varmt så in åt skogen, ja jag ska INTE klaga, men det blir lite jobbigt ibland när det känns som det inte finns någon luft. Veckan har gått fort, som vanligt och i torsdags så kom min kompis Hillevi hit igen då jag skulle följa henne på ett besök i Uppsala. Vi hade det jättetrevligt och väl hemma här igen så blev det sushi... det godaste som finns. Hon stannade till igår, lördag, och det var ju jättetrevligt, som vanligt. 

Igår kväll så blev det ytterligare en härlig kväll, då vi var ca 10 st som bor här på Höjden, träffades på vår underbara uteveranda och hade mysigt!! Så roligt då de som bor här i vår Bostadsrättsförening är härliga människor och det blev en helkväll igen. Lite gott vin och snacks och härliga människor, ja kan det bli bättre!?

Och idag är det ännu en födelsedag som ska firas när barnbarnet Elin fyller år!! Det blir inget direkt firande idag men det kommer.!! Hela sommaren är det barnbarn som fyller år, och det ska ju firas ordentligt , eller hur!! 

Ha nu en härlig söndag... och stort grattis älskade Elin på födelsedagen!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar