fredag 14 juni 2019

Grattis älskade Nova på födelsedagen!!!!!!



Igår var jag på Noahs skolavslutning! Han gick ut andra klass och har blivit en "stor" kille nu!!!! Kram kunde man ju få, men ingen puss i offentligt sammanhang!!!! I dag  är det avslutning för Nelly och Nova, men deras avslutning sker endast i kyrkan och där får endast klass sex föräldrar närvara!

Tycker det är tråkigt att det inte kan få vara som tidigare när alla fick komma till kyrkan för att se avslutningen, men men.... och Nelly som ska sjunga i kyrkan.... 

Idag är det också Novas födelsedag!!! Hon fyller hela 12 år ... den lilla jordgubben, som hon kallade sig när hon var liten!!

En härligt god och kärleksfull tjej som nu växer upp och blir till en vacker prinsessa!!! Ja hon är underbar den tjejen, har så mycket kärlek inom sig, och visar den också...
Firandet blir på söndag när hela släkten kommer !!! Mamma och pappa jobbar idag och därför har vi flyttat fram firandet!!!

Men i alla fall så säger jag till dig Älskade Nova..... om du inte visste det.. så älskar jag dig till månen och tillbaka!!!!! Puss o kram och ha en fin dag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar