lördag 7 maj 2016

Marknad och 100 års jubileum!Ja, sista april firade jag hos yngstesonen och sonhustrun!! Men först var det marknad där alla barnbarnen var på plats, och farmor med förstås. Efter det var det dax att köra hem "avestabarnbarnen" tillbaka till föräldrarna, för att sedan åter styra kosan tillbaka till Norberg för att fira Valborg med yngstesonen och hans fina familj.
Första maj var det en liten vända tillbaka på marknaden med Nelly och Nova för att sedan tillbaka hem och göra matlåda och annat fix inför jobbarveckan.

I torsdags åter tillbaka till Norberg för att hämta Nelly som tillsammans med kusin Elin skulle sova natt hos farmor!!
Ja det blev en natt som "vanligt" när dessa kusiner träffas... dom skulle "dygna" vilket innebär, som du tidigare hört att vara vaken så länge som möjligt....ja jag somnade i alla fall, men ställde klockan för att ta prov på Elin. Hon har nu fått en scanner som sitter på armen och som man läser av, så skönt för henne att slippa sticka sig i tid och otid, Hon var låg vid ett par tillfällen på natten så det var bara att få i henne lite druvsocker så somnade hon om.
Idag har jag tillsammans med samma barnbarn varit på Elsa Anderssons 100 års jubileum i Norberg. Det var 100 år sedan som kafeet öppnades, men tyvärr så brann det ner för ca 1 år sedan, då någon/några tänt på , så tråkigt för oss som är Norbergare och för alla andra med.
Men nu så kommer man, genom generösa givare, att kunna bygga upp det igen, men tyvärr så kommer det ju aldrig att bli som förut då alla gamla fina saker försvann i branden.

Nu är det eftermiddag, alla barn återlämnade till sina föräldrar, och solen skiner, jag sitter på balkongen och tar ett gott rosevin, läser en bok och bara njuter av livet!! Du vet ju att nästa vecka åker jag tillsammans med en vän till Kreta på semester!! Men vi hörs innan dess! Ha en fin lördagskväll!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar