onsdag 10 december 2014

Andra advent...mycket som händer nu!!Ja då har vi snart andra advent, men snön tycks lysa med sin frånvaro. Här har det kommit några flingor men det har regnat bort igen. Nu är det fullt upp och i lördags gjorde jag det första pepparkakshuset med Elin och Noah, som vanligt så brände jag mig... till ungarnas förtjusning!!! Skulle förståss göra ett med Nelly och Nova med , men då tiden inte räckte till och dom redan hade gjort ett tillsammans med några andra barn så fick vi skippa det i år, tråkigt nog.
Men det viktigaste var förståss att jag var med på brottartävlingen i Armbåga, som Noah säger. Det var i söndags som Elin , Nelly och Nova skulle tävla i Arboga och i stället för att göra ett till hus så ville barnbarnen att jag skulle följa med dit istället, vilket jag gärna gjorde.
Vilka tjejer jag har!!!!! En fröjd att se sina underbara barnbarn brotta ner den ena efter den andra på mattan och gissa om vi var stolta...ja papporna har ju varit brottare som unga och är nu med som ledare istället!!! Det blev en heldag i Armbåga....

Sen ska jag berätta att det hänt något annat denna veckan...jag har bytt efternamn....!!! Ja jag har ju under många år tänkt att jag skulle byta tillbaka till mitt flicknamn, men det har liksom inte blivit av!! Nu har jag gjort slag i saken och i måndags fick jag meddelande från Skatteverket att mitt namnbyte har gått igenom!!!
Kan ju säga att jag känner en otrolig glädje då det inte är så kul att ha samma efternamn som sin f.d. man, och då framför allt på det dåliga sätt han avslutade vår relation på!!!!! Men jag känner mig så himla glad och lycklig, jag är den sista i vår släkt som bär detta namnet nu och jag måste säga att jag fick en rysning i kroppen och det kändes alldeles rätt när jag nu heter som jag "ska"!!!

Ja så är det då andra advent till helgen och det är full speed då jag ska ha några vänner här på middag, ska bli så kul att få träffas och umgås.
Julen kommer jag att tillbringa med äldstesonens familj då jag inte åker ner till Orust denna julen, Henrick jobbar i stort sett hela helgen och är ledig i 2 dagar och då behöver han vila, och nu var det ju inte länge sen vi sågs heller.... så jag tror det blir en jättefin jul för mig ialla fall, trots att den inte tillbringas på Orust!!!

Så där ja..... nu har jag berättat lite för dig vad som hänt under senaste veckan, och när jag känner sån glädje över mitt namnbyte.... så tar jag mig en mugg glögg ...och bara firar!!! ha en fin vecka!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar