fredag 28 november 2014

Hemma igen,och nu är det advent!Ja så då var jag hemma igen efter 1 vecka på Gran Canaria! Det har varit en fin vecka, trots att sonen Henrick var sjuk av matförgiftning redan innan vi åkte. Stackarn han har i stort sett legat till sängs hela veckan, och jag och hans sambo har fått äta lunch och middag ensamma under hela tiden. Två läkarbesök blev det men ingen förbättring för pojkstackarn. Det blev ju inte som vi tänkt oss, vi hade ju bestämt att se både det ena och det andra under veckan, men som tur är så är han nu bättre. Jag brukar säga att allt har sin mening, och kanske var det så att han skulle vila hela veckan...!!!??  Några soldagar blev det och det viktigaste av allt var ju att vi alla fick vila, läsa och bara ha de gott!!

Hur som helst så är jag glad att han nu är bättre, och att det är full fart på Orust igen! Ikväll vet jag att han har Tjejkväll, ca 80 glada tjejer inbjudna med småplock och champagne, synd bara att jag inte kan vara med som jag brukar.
Själv råkade jag förståss ut för en ordentlig förkylning som inte har gett sig ännu. Dessutom så har jag gått in och jobbat extra på fredagar då det fattas personal i telefonrådgivningen på jobbet. Annars skulle jag nog varit på Orust ikväll!!!
Idag har jag hämtat Elin och efter det Noah på dagis, Sen har dom hjälpt mig att klä min julgran idag, och gissa va fin den blev! Jag har plockat fram mina stjärnor och ljusstakar för nu är det ju redan 1:a Advent! Kan bara inte fatta hur fort tiden rinner iväg.
På söndag åker jag till Norberg för att vara med på julskyltning med Nelly och Nova, har ju längtat efter barnbarnen riktigt ordentligt då det var ett tag sen vi sågs.

Äntligen är det 1:a advent... så nu får jag dricka glögg, bland det bästa jag vet!! Ha nu en riktigt fin advent, för det ska jag ha!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar