söndag 13 oktober 2013

Kalas igen......Ja igår var det kalas här...jag fyller ju år snart och blev förståss firad i förväg av mina två söner med familjer, och även flera vänner kom och uppvaktade mig. Stugan var full av skratt och busiga barnbarn, men som vanligt så stängde dom in sig i mitt sovrum, kom ut emellanåt, när Noah skulle busa med farbror Robert, när det skulle serveras underbara cupcakes, som goa Elin hade bakat dagen till ära, o.s.v.
Fick så fina presenter, smycken och änglar, ja barnbarnen vet ju att farmor älskar änglar, men också gott rödvin, en vacker tröja, ja....och titta får du se...vilken vacker blombukett jag fick!!!!!!!

Så lycklig jag är att jag har så underbara människor omkring mig, jag får så mycket kärlek och glädje så det pirrar i kroppen när jag tänker på det!!

Idag är det lite "städa upp" som gäller, barnbarnen får faktiskt husera som dom vill när dom är här, och jag såg lite läppstiftsfläckar både här och där... Elin och Nelly provade farmors läppstift i går... i sovrummet hittade jag tusenkronorssedlar....ja från Monopolspelet som dom spelade, o.s.v.
Sen blir det packa resväskan ...jag ska ju åka i morgonbitti till Orust för att njuta lite i Paradiset innan jag får dra vidare till Göteborg för att sälja choklad på festivalen!!! !Ha en fin vecka nu!!!

1 kommentar:

  1. Grattis i förskott! Jag gör som du och städar när barnbarnen har åkt. Tiden med dem är alldeles för dyrbar för att slösas på städning. Ha en skön vecka. Kram

    SvaraRadera