måndag 21 oktober 2013

Hemma igen.........!!!Ja....då var jag hemma igen efter en intensiv vecka i www.kråks stuga och på www.Göteborgs chokladfestival! Jag åkte ner i måndags förra veckan, och efter att ha städat "stugan" (som sonen och sambon ej hunnit med!) så var det dax för vedtravning. Ja jag gör det självmant, tycker bara att det är roligt att få hjälpa till, Henrick tycker att jag ska ta de lugnt och koppla av.... men det tycker inte jag!! har ju svårt att "bara vara"!!! Tisdagen tillbringade jag i butiken www.moltazdesignshop.se och åkte ca 5 ggr med bilen fulllastad,  till återvinningen för att lämna frigolit, papp och plastförpackningar.. Drömde faktiskt om frigolit på natten.... ha ha!! På torsdagen var det dax att åka in till Göteborg för att förbereda för festivalen!! Och vilken festival...... jag har sålt praliner, lakrikt och fudg.... i massor!!
Har träffat så många trevliga människor, jag tycker det är så roligt att sälja ...tror jag ska bli försäljare istället för att jobba inom psykiatrin! Ingen rast och ingen vila men ack så roligt.

Idag var det dax för hemresa igen och jag lämnar Orust med sorg i hjärtat.... skulle det inte vara för mina andra barn och fram för allt barnbarnen...då skulle jag flytta till Henån!! Så vackert samhälle det är med vatten, båtar och trevliga människor!

När jag ikväll hämtade en av mina förtjusande sonhustrur, Alexandra, för att åka på meditation, som vi börjat på, så blev jag mött av tre av mina underbara barnbarn,, lilla Noah som kom emot mig och pussade mig överallt, han var så glad att farmor kommit hem, Elin som pussade o kramade mig, (Julia låg i soffan och smsade!!!)..så värkte mitt hjärta av kärlek till alla dessa underbara ungar.... fattades bara Nelly och Nova!!!!

Ja men så var jag hemma igen då, men förundras över vilket underbart liv jag har,....barn, barnbarn och fantastiska människor runt omkring mig..... Har bara en undran....,. hur många har ett så berikande liv som jag har!!!?????? Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar