söndag 19 maj 2013

Rabattrensning och barnbarn!

I två dagar har det nu varit sommar!!! Självklart så kan jag inte låta bli att åka till Parkgatan ...och rensa..!! Jag har som vanligt haft Noah med mig, som har klippt häcken, medans jag har rensat. Tagit bort lite maskrosor och svettats medans Noah har pratat som vanligt!! Elin var hos kompisen och Julia o Patrick var på fotboll, mamma jobbade. Det är då man får förena nytta med nöje, alltså ligga i rabatten och samtidigt umgås med barnbarnet!!!
Svetten lackade och efter ett par timmar var jag helt slut, ville vi skulle gå in och leka, men se det gick inte an....han skulle "klippa"!!! Till slut kom grannflickan, 5 år, och berättade att hon var minsann "Noahs flickvän"...de lekte och  jag fick koppla av en stund efter allt hårt arbete!
Nästa omgång blir hos yngstesonen i Norberg, det är viktigt att vara rättvis!!!!!

I fredags var det begravning för mina barns farmor, och det var en mycket vacker begravning, när man pratade om att "vi går över regnbågen" för att komma till andra sidan där vi träffar våra nära och kära. Elin var otröstlig och grät, tror att det kom upp mycket av minnet av hennes kära morfar som gick bort förra sommaren. Farmor Sigrid var gammal och jag tror att hon var nöjd med att få somna in som hon så stilla gjorde. Men det blir alltid en svår stämning på begravningar...

Idag har Noah och Elin varit här en stund, vi har lagat "världens godaste mat" som Elin säger, kyckling med pasta..t.om Noah åt och tyckte det var gott.
Nu laddar jag för en ny arbetsvecka som den här gången är 5 hela dagar.. planeringsdag på fredag så jag måste jobba då....men det tar jag igen en annan gång!! Hoppas du får en trevlig vecka!!!!

1 kommentar:

  1. Allt arbete är kul när man har hjälp av barnbarnen. Ha en fin vecka.

    SvaraRadera