fredag 18 januari 2013

Tvättstuga, fisksoppa och ...en kärleksförklaring!
Nu har jag använt tvättstugan i huset, för andra gången på 4½ år!!! Jag har tvättat mitt vita sofföverdrag, känns att det ska bytas ut nu, när vi går mot våren. Idag har energin varit på topp, (fattar inte....!) jag har fejat och donat sedan jag vaknade i morse, och va skönt det känns. Jag har lagat "världens godaste fisksoppa", ja jag vet inte för vilken gång i ordningen.. Fick den hos min fina vän Anki och sedan dess har det varit min favorit.
I veckan pratade jag med Noah i telefon, han hade köpt upp alla sina julklappspengar, och köpt sig en "röd brandbil", han frågade om jag kunde se bilen, och när jag sa att det går inte att se genom telefonen,...då svor han!! Vi pratade en stund och när vi skulle avsluta sa jag att jag älskade honom.....han svarade.."Jag älskar dig också farmor...du är bätt i hela väden"....kan man få en bättre kärleksförklaring!????

Nej nu ska jag avsmaka min underbara fisksoppa och ta mig ett gott glas vin till det....sen blir det bara ryggläge i soffan!!! Trevlig helg!!!!

2 kommentarer:

 1. Så underbart att få höra...och speciellt som man vet att barn alltid är ärliga.

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Vilken fin blogg du har :-) hoppas allt är bra, du får gärna skriva en rad eller två om vill : sannabjerneby@ hotmail.com

  kram
  Sanna

  SvaraRadera