söndag 13 januari 2013

Barnbarn hela helgen!!!


Jag har firat fredagskvällen tillsammans med mina fina barnbarn i Norbert, blev hembjuden med övernattning på tacos och gott vin på kvällen. Nova och jag spelade wii, som är riktigt roligt tycker jag,men så himla jobbigt. Det gäller att hänga med i svängarna, då Nova är en baddare på spelet.  Sonen och jag satt uppe till kl. var 0.3.00 och pratade, sonhustrun var trött och gick och lade sig, men så härligt det är att ha en vuxen "minstason" som man idag kan prata med om allt!!!!!Lördag förmiddag var jag med upp till Klackbergsbackern där familjen skulle åka slalom, såg första "åket" sen var jag tvungen att ge mig, då det var kallt och jag inte var klädd för utevistelse. Men kul var det att se de små änglarna susa ner för backen.

Idag har jag varit "barnvakt" till Julia, Elin och Noah, pappa sov efter att ha jobbat natt och mamma jobbade.  Lilla Noah hade feber idag igen, är så förkyld och hostar, så nu får jag väl se om jag klarar mig, båda tjejerna är också förkylda. Men va sjutton gör det om man får umgås med de små härliga ungarna!!

I morrn är det jobbarvecka igen så nu är det nog bäst att jag snart intar sängen och kramar min kudde om jag ska orka jobba hårt i veckan som kommer!!! Ha en fin vecka!!!!

2 kommentarer:

  1. Då har du ju haft en toppenhelg!!!! Lyckliga du. Kram

    SvaraRadera
  2. ja du visst är det härligt med både barn o barnbarn. Jasså det är virus hos de dina också. Samma här med mina i Nacka. Men de är sjuka nästan jämnt tycker jag. Alltid är det något. Som mormor blir man lite bekymmrad. Men vad kan man göra. Bara tipsa om vitaminer och handsprit m.m Ibland känner jag mig riktig tjatig. Tänker då på hur min mamma var mot mig när mina barn var små och då känns det inget bra. Man får kanske hejda sig lite. Men men vill ju bara väl....

    SvaraRadera