söndag 16 december 2012

Lilla Julafton!

Igår firade vi "lilla julafton" här hemma hos mig. Eftersom jag reser till Henrick www.kråksstuga.se över julen så måster vi ju fira först här hemma. Bilden ovan ser du fyra av mina fem små hjälpredor, skalandes ägg åt farmor för att underlätta mitt stökande!!!!
Eftermiddagen började med att Patrick och Robert kom med sina familjer, för att bada bastu nere i min källare. Ja o som den mamma jag är, så fick sönerna några öl och lite chips med sig ner för att sitta o koppla av en stund! Det var uppskattat vill jag lova!  Under tiden så fick Jenny och jag en stund för oss själva, Alexandra jobbade och kom lite senare.
Barnen väntade o väntade på att vi skulle äta för att vi senare kunde få dela ut julklapparna. Noah var den som tjatade mest.....men till slut så blev det dax för julklappsutdelning och jag tror alla var nöjda. Själv fick jag tre paket....måste ha varit snäll under året som gått!!?? Stökigt blir det vill jag lova när vi träffas allesammans här hemma, jag förutom Henke då, .....men tänk va jag njuter av att hela rummen, och köket, är belamrat med leksaker, kastruller och....alla barnbarn som stökar.....!

Idag har jag diskat och plockat undan lite så nu är det bara ryggläge i soffan som gäller, jag har ju fyra dagar kvar att jobba innan jag åker ner till Henke och firar julafton med honom, och vara ledig i 17 dagar!! Fattar inte, det känns ju som en "riktig" semester!!! ha en fin vecka så hörs vi!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Du har det bra som har så många hjälpredor. Då fixar sig julmaten snabbt. Den sortens stök du beskriver gillar jag med, och jag städar gärna själv undan när alla åkt iväg. Tiden tillsammans med barn och barnbarn måste utnyttjas till annat än städning. Ha en skön julledighet

  SvaraRadera
 2. Hej! Hamnade här genom Gunnels blogg... trevligt tycker jag :)
  Härligt att få ha barn och barnbarn omkring sig och även om det blir lite stökigt så vill man absolut inte avstå de stunderna.
  Önskar dig en bra fortsättning på veckan och ha det så bra under ledigheten!

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bild!
  God jul, hoppas du får härliga dagar!
  Kram Linda

  SvaraRadera