lördag 8 september 2012

Tidig morgon!



Idag var det att kliva upp med tuppen, trots att det var lördagmorgon! Patrick har börjat jobba skift och Alexandra jobbade hela dagen...det behövdes barnvakt till de tre barnen. Självklart ställer mormor och jag upp! Idag var det min tur! Kl. 0.8.00 var det dags att vara på Ö- Parkgatan 42... kl. 10.00 skulle vi var på Avestavallen då Elin skulle spela fotboll. .... det var bara att gilla läget. Lilla Noah var en riktig solstråle idag, snackade och spexade som vanligt. Tjejerna vann matchen och Elin var glad och stolt.



Sen var det dax att hem o laga lunch...idag var det bara att värma, men Noah, som är jäkligt envis, och som hade ätit en hel dubbelmacka på matchen var inte speciellt hungrig...han ville ha godis istället!! Ja....som den farmor jag är så fick han ju förståss det, trots att han inte ville äta!:..??!!! Så skulle aldrig jag gjort med mina egna barn..men nu är det ju mitt barnbarn...!!!!



Den roligaste kommentaren idag, var när Noah fick se mina stövlar med fransar på...(Ja det är faktiskt mina älsklingsstövlar..och som jag tidigare berättat bara äääälskar jag skor!!!!)

"Vilka coola stövlar Farmor.....var har du köpt dom???!!" Ha ha ha....ja den killen han kan han...är så jäkla medveten om allt!!!



Nu är jag tillbaka i hemmets lugna vrå..och tänker slänga mig i soffan..för om 2 veckor är det dags igen...då ska jag till Norberg o vara barnvakt till min andra två älskade töser, Nelly och Nova......fy fabian vilket härligt liv jag lever!! Trevlig helg!!

4 kommentarer:

  1. Tack än en gång bästa svärmor<3

    SvaraRadera
  2. Det är ju bara roligt!!!! Är glad att jag kan "hjälpa till", det blir ju ett så bra tillfälla att få rå om de små livet också!!!Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så härligt att få passa sina barnbarn...och det bästa av allt...man behöver inte vara lika strikt och sträng som man var till sin egna barn. Ha en fin söndag

      Radera
  3. Noah har rätt :) Jättefina stövlar!!
    Kram Linda

    SvaraRadera