söndag 23 september 2012

Dammluckan har stängts.........

....ja så sa min mamma jämt då det blev lungt och tyst i huset!!!! Jag säger detsamma idag...! I fredags skulle jag ha lilla Noah här då pappa och mamma skulle jobba, men så ringer Alexandra och Noah har kräkts..på soffan!! Det blev för henne att stanna hemma från jobbet då vi inte visste om lilleman skulle få magsjuka. Men nej då ...han åt tre portioner makaroner och köttbullar efter det..så nån magsjuka var det inte, tack och lov. Elin kom hit efter skolan och åt mellis, jag hade bakat hennes älsklings limpa... Jullan kom också och efter mellanmål och lite snack  så skjutasde jag hem töserna...möttes av en glad Noah som var ute och åkte cykel!!

Igår, lördag var jag uppe tidigt för att hämta först Elin, sen till Norberg för att hämta Nelly och Nova....därefter direkt iväg till badhuset ett par timmar, hem för pannkakslunch och lite lek och bus, och naturligtvis teater, tjejerna gillar att spela teater för farmor. Ja...jag fick också spela lite apa, tur jag har spelat revy för många år sedan, det gick ju galant, och flickorna tyckte farmor var duktig då jag hittade på en liten sketch!! ha ha...

Sen var det tacodax.. och sen blev det soffan, tjejerna i sina pyjamaser, och när Körslaget var slut...var jag också slut....dax för sängen. Som vanligt, då det blir två som sover tillsammans med mig i min 160 cm breda säng, blev det en "Pippi Långstrump" alltså sova på bredden. Blev väckt för kl. 0.800 i morse av två tjejer som ville ha pannkaksfrukost!!!!
Ja som du ser så har det varit fullt upp i helgen...men på fredag åker jag ner till mellansonen Henrick www.kraksstuga.se på Orust....bara för att vila upp mig ett par dagar!!! Ha en fin vecka!!

3 kommentarer:

 1. Haha! En "Pippi Långstrump" har jag aldrig testat. Det lät kul.

  SvaraRadera
 2. Tack för hälsningen hos mej!

  Så härligt det låter, dina dater med barnbarnen, och jag förstår att du behöver vila upp dej mellan varven ;)

  Läste på Henricks blogg att han drabbats hårt av borrelian, hoppas ni ändå kan träffas till helgen och att ni kan få vila båda två!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Henrick ligger kvar på sjukhuset, hittar inget fel på honom...men han är på bättringsvägen!!! Jag åker ner på fredag och då ska vi bara vila!!/EvaMarie

   Radera