fredag 26 juli 2024

Vilken kväll!!!

Ha ha ha... ja kom ihåg nu vad som står här!!! Du vet ju att allt kommer på Facebook!!! Allt som är sanning och allt som INTE är sanning!!!!  Kunde inte låta bli att lägga upp den här bilden då jag tycker att den stämmer ....

Ja inte för mig då, för ikväll har det varit lugnt , jag har haft två av mina granntjejer här ikväll på lite mat och lite vin, och gissa va vi har haft roligt! De här två tjejerna har jag lärt känna genom åren och vi har så mycket roligt tillsammans när vi träffas... så glad jag är att vi har varandra och bor så nära som i portarna bredvid varandra.

Mycket har avhandlats ikväll och mycket skratt har det blivit!! Och i morgon så får jag fortsätta skratta för då kommer min vän Hillevi från Leksand med sin mamma på besök!!! Det var ju inte länge sedan jag var och hälsade på hos henne och nu blev det hennes tur att komma hit då de har vägarna förbi... så nu är det bara att se fram emot morgondagen!!

Ha en trevlig helg nu så hörs vi!!

 

måndag 15 juli 2024

Fest!


 WOW vilket födelsesdagskalas det blev !!! Älskade barnbarnet Nelly fyllde ju år i början på juli, men var tvungen flytta kalaset till i lördags pga att hon jobbat så mycket....

Och vilket kalas sen!! 32 inbjudna till kalaset, både släkt och vänner och det var bubbel, korv med bröd, och allt annat som hon fixat till. Helt otroligt vilket kalas det blev och så uppvaktad hon blev också! Men det är ju så om man är så omtyckt som hon är!! 

Just nu arbetar hon på Biltema i stan men ska till hösten tillsammans med sin kille flytta till Spanien och Gibraltar!!! Ja självklart så ska man passa på att göra saker när man är ung men jag kommer att sakna henne mycket , men jag är inbjuden att komma när jag vill så.....

Ja trevligt värre var det som sagt och jag blev alldeles rörd när Nelly och kusinen Elin kommer fram till mig och överräcker ett vackert foto på de båda, samt ett vackert armband!!! "Här farmor får du. det har vi fotat när vi var i Grekland för några veckor sedan"!!!!! Ja gissa va svårt det var att hålla glädjetårarna borta, men jag klarade det!!!! Underbara barnbarn jag har som tänker på sin farmor när dom är tom utomlands!!!  

Ja jag brukar säga som jag sa till Noah en gång när han var liten,,,,, Han frågade mig " Farmor är du rik....? Jag svarade " Ja jätterik, " han frågade vidare "Men då har du jättemycket pengar då?" Men mitt svar blev!.."Jag är så otroligt rik för jag har er alla"!!!..... Det blev inga flera frågor ha ha ha...

onsdag 10 juli 2024

Vilken "tjejträff"!!!


 Wow vilka dagar jag har fått uppleva!! Jag har varit hos min kära vän Hillevi i Leksand och dit kom även våran f.d. kollega IQ! Vi hade bestämt att nu äntligen skulle vi alla tre träffas då det var många år sedan vi träffade IQ!! Vi alla tre har jobbat tillsammans under många år på Säters Sjukhus och gissa va mycket vi hade att prata om!! Massor med underbara och roliga minnen och massor med foton att titta tillbaka på och minnas!!

På gården har Hillevi ordnat det helt underbart, en stor lada där det finns möjlighet att sova, äta och bara umgås, flera hönor i en hönsgård och massor med växter och grönsaker som hon odlar!!

Ja sen var det förstås god mat och goda viner som vi smakade på och som avnjöts på kvällen!! 

Ja jag ville baa berätta vilka underbara dagar som jag har fått varit med om !! Och nu har vi bestämt att vi snart ska göra det här till en vana och kunna träffas lite oftare!!Det som är så otroligt är ju att Hillevi och jag inte har träffat IQ på så många år och ända kändes det som om vi träffade för ett litet tag sedan!

Ja då vet du vad jag sysslat med och vilken glädje det gav oss alla tre!!!

torsdag 4 juli 2024

Konstigt väder ....


 

Oj vilka soliga dagar vi har fått uppleva. Ja det har nästan varit "för varmt"... självklart ska man klaga ha ha... men nu har det blivit lite annorlunda väder de senaste dagarna, störtregn så jag trodde fönsterrutorna skulle spricka..!!! Hur som helst så är jag tacksam över att vädret varierar lite men som vi brukar säga..."det ska vara lagom"

Ja inget speciellt har hänt sedan sist .. och det är jag ju glad över! Och jäkligt glad blev jag igår då paketet från @soapbymoltazdesign kom!! Det är ju från sonens företag i Kalifornien och han packade lite hudoljor till mig som jag älskar... MEN måste det ta 4 veckor för ett litet paket att komma fram till Sverige!! Ja det låg hos tullen 1 vecka innan jag fick det igår!! Fattar inte varför det kostar så mycket frakt, trots ett lite lätt paket!! 

Ja ja nu ska jag inte bara klaga heller.. utan vara glad för allt jag har i livet.. och idag fyller mitt ena barnbarn Nelly 20 år!!! Så hipp hipp hurra för dig äskade Nelly!!! 

Jag var dit med en blomma idag och då jobbade hon så kalaset blir först nästa lördag och det ser jag verkligen fram emot!!!

Ha nu en fin helg och var tacksam för det du har och var rädd om dig så hörs vi igen!!!