onsdag 26 juni 2024

Midsommar hos goda vännerna!!!


 Vilken härlig midsommar det blev!!! Som jag tidigare skrev så var jag hos goda vänner i Norberg, tillsammans med flera vänner. Vi brukar ju träffas varje midsommar och även Nyår, och ja sen är det på födelsedagar osv.... totalt är vi oftast 8 stycken....

En härlig dag som började med lite champagne .. ja inte för mig då för jag gillar inte bubbel.. så det blev vitt vin istället!! Och till det så blev det lite goda snittar.. ja det var bara förrätten det som Unni, värdinnan fixat!! Sen beställde vi mat så att ingen skulle behöva stå vid spisen, och det var jättegott det med... ja sen efterrätt och kaffe o tårta.. och sen lite småplock på sentimmarna!! 

Sen firade vi förstås ett par som hade 52 årig bröllopsdag... det var roligt att vara med och fira deras stora dag. 

Ja så nu vet du vad jag gjorde på Midsommar afton.... hoppas du hade en trevlig dag med... för midsommar är nåt alldeles speciellt!!! Ha de så gott så hörs vi!

torsdag 20 juni 2024

Trevlig Midsommar!!!


 Vill önska dig en Glad Midsommar!!!  I morgon så ska jag till Norberg och träffa mina underbara vänner som jag brukar på Midsommar och Nyår, och många andra gånger med!! Det är alltid ett gäng som brukar träffas och det är alltid lika roligt!!!  Annars så har veckan varit ungefär som vanligt förutom att det var kalas igen för Nova som fyllt år och då var det fest igen. 

Idag har jag varit med näst äldsta barnbarnet Elin och bjudit henne på Sushi, dels därför att hon nu fått ett nytt jobb, och att hon kommer ev. att följa med mig till Orust i sommar... så det var lite att fira!! 

Så nu ville jag bara önska dig en Trevlig och glad Midsommar och kom ihåg att lägga lite blommor under kudden ...det behöver inte jag iaf!!!

fredag 14 juni 2024

En klippning och en födelsedag!!!


 

Ja då är det fredag igen.... den här veckan har gått otroligt fort, men så säger jag ju alltid!!! Var till min vän frisören Unni igår och blev klippt...ja jag såg knappt för luggen var så lång ha ha... men hon fixade till det, som vanligt!!! Annars har det inte hänt så mycket under veckan, ja jag har varit ute och promenerat lite vilket är skönt, ja jag går inte när det spöregnar... och det har det gjort till och från i veckan..

Ja de två yngsta barnbarnen. Noah och Nova hade skolavslutning igår, men det var inget som hände mer än att de träffades i klassrummet efter och sedan gick alla hem.... lite skillnad från tidigare år, då gick man på avslutningarna och hade en liten blomma eller något med sig.... ja ja....det är förändringarnas tider nu!!

Nu ska jag strax kliva ur sängen, har ju, som du vet, skaffat mig en jäkla ovana... när jag inte har någon tid eller något jag måste passa, så tar jag in frukosten till sängen och sen ligger jag här o kollar en stund på datorn.... det är därför jag sagt ifrån till att jobba igen... kan ju inte släppa ovanan ha ha ha!!!!

Men nu så är det dax... och så måste ju älskade Nova firas idag då hon fyller år, och kalaset blir i morgon.... Hipp hipp hurra Nova... jag älskar dig!!!!!

söndag 9 juni 2024

Kalas för 19 stycken... !!!!!


 Oj vilket kalas det blev hos Elin idag!! Vi blev 19 stycken som fick smaska på tårtor och kakor och glass! Det var släkten på våran sida och släkten på Elins mammas sida! Så trevligt det var att träffa alla då det var ett tag sedan sist. 

Igår var jag hos Elin o hjälpte henne städa lite, hon håller på att sortera ut lite kläder till försäljning.... men hur sjutton kan barnen idag ha så mycket kläder .. ha haha.....?? Ja ja det är ju andra tider nu än när våra barn var i tonåren!!! 

Ja det blev en mysig eftermiddag och så roligt att träffa alla... men nu börjar klockan bli sen och jag känner mig riktigt jäkla trött... tror det är vädret som gör att man inte känner sig helt som vanligt... ena minuten storm och regn så man tror att fönsterrutorna ska spricka... sen en stund senare... så skiner solen! Ja ja vädret kan man inte göra nåt åt i alla fall... hoppas det blir fint till helgen för då ska andra barnbarnet Nova firas då hon fyller år!!!..

Nu är det dax att släcka ner... sov så gott !!!

söndag 2 juni 2024

Trevlig helg med trevliga människor!!!


 Hej och hå!! Nu har det gått en vecka igen, och vilken vecka sen. Varmt så in åt skogen, ja jag ska INTE klaga, men det blir lite jobbigt ibland när det känns som det inte finns någon luft. Veckan har gått fort, som vanligt och i torsdags så kom min kompis Hillevi hit igen då jag skulle följa henne på ett besök i Uppsala. Vi hade det jättetrevligt och väl hemma här igen så blev det sushi... det godaste som finns. Hon stannade till igår, lördag, och det var ju jättetrevligt, som vanligt. 

Igår kväll så blev det ytterligare en härlig kväll, då vi var ca 10 st som bor här på Höjden, träffades på vår underbara uteveranda och hade mysigt!! Så roligt då de som bor här i vår Bostadsrättsförening är härliga människor och det blev en helkväll igen. Lite gott vin och snacks och härliga människor, ja kan det bli bättre!?

Och idag är det ännu en födelsedag som ska firas när barnbarnet Elin fyller år!! Det blir inget direkt firande idag men det kommer.!! Hela sommaren är det barnbarn som fyller år, och det ska ju firas ordentligt , eller hur!! 

Ha nu en härlig söndag... och stort grattis älskade Elin på födelsedagen!!!!!!