tisdag 23 februari 2021

Grattis älskade Julia på födelsedagen!!


 


Hipp hipp hurra... idag är det inte vilken dag som helst!!!! Mitt äldsta barnbarn fyller 22 år!!!! Grattis älskade Jullan !! 

Jag glömmer aldrig hur jag höll på när du låg i mammas mage... ja jag skulle ju bli farmor för första gången .... jag frågade mamma och jag fick klämma på magen, vilket jag fick, och gissa om jag klämde och kände!!!

Så äntligen var det dax för dig att födas.. jag har aldrig varit så nervös som då, jag höll nog på att slita ut golvmattan då jag gick fram och tillbaka... ända tills jag fick samtalet att du var född!!!

Du min älskade vän som är så omtänksam mot allt och alla, du ringer din farmor,  och vet du vad jag uppskattar så otroligt.... ?? Det är när du har någon form av bekymmer eller bara vill veta hur du ska göra i vissa frågor, då får jag ett samtal!!

Nu är du ju vuxen men att få den tilliten av dig då du ibland berättar hemlisar för mig...ja så glad jag blir! Du är en helt underbar storasyster till dina syskon och till hela din familj!

Nu är det ju så att vi inte kan träffas i morgon då du fyller år.... och jag har ju inte heller fått hem presenten som du ska få...men hur som så kommer det att bli firande av...även om det ska bli hemma här i min trappa!!!

Ha en underbar födelsedag nu hjärtat mitt... och du vet ju att jag älskar dig till månen och tillbaka!!!

2 kommentarer:

  1. Visst har man ett speciellt band med sitt första barnbarn! Min är bara 13 år än, men snart 22 :D Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja att bli farmor för första ggn är ju helt otroligt.... men sen har jag varit lika nervös då mina fyra andra barnbarn skulle födas!!! Det är precis som alla säger.... att barnbarn är livets efterrätt111 kram på dig

      Radera