söndag 12 mars 2017

Hundvakt, promenad och barnbarn!Vilken underbar dag det var igår!!!! Solen sken från en klarblå himmel och det droppade från taken!!!
Jag var hundvakt till Kalle, en underbar laberador som är min väninnas hund!!  Det blev en lång promenad i solen.
Tänk vad lätt det är att få kontakt med människor när man promenerar med en hund!!!! Själv träffade jag en kvinna som Kalle ville hälsa på och vi blev stående säkert 20 minuter och bara pratade med varandra!!!  Alla skulle skaffa hund!!!!!

Idag har det också blivit en promenad med Kalle och hans matte och nu är jag nyss hemkommen och skall slänga mig in i duschen innan det blir matdax!!!!

I morrn fyller min kära syster år och då tänker jag överraska henne med att åka de 6 milen och gratta med en blomma,,,,, kan tänka mig att hon blir förvånad!!!!
Jag är ju ledig några dagar nu innan jag börjar jobba igen så nu ska jag hämta Noah två mornar då pappa jobbar så han slipper upp så tidigt på morgonen... sen är det ju så roligt också att träffa den lilla filuren!!!

Ja då vet du hur min vecka kommer att starta... sen blir det förstås att heja på sonen i Superskaparna på tisdag kväll... så visst har jag mycket att se fram emot!! Säger som jag brukar... jag trivs så bra med mitt liv idag så jag skulle inte vilja byta med någon!!! !Ha en trevlig vecka nu för det ska jag ha!!!!!

2 kommentarer:

  1. Din son är fortfarande min favorit i Superskaparna. Sekretären han gjorde om sist var urtjusig. Ska bli spännande att se vad han gör i morgon. Kram

    SvaraRadera
  2. hej Gunnel!!! Så kul ja som du förstår så håller jag alla tummar och alla tår för att han ska vinna!!!Ja visst var väl sekretären underbar..... den skulle jag vilja ha!!!!!! Ha en fin vecka nu!!!! Kram

    SvaraRadera