söndag 20 november 2016

Barnbarnsbesök och kompisträff!Så där ja... nu har jag hoppat över en vecka igen... trodde jag hade skrivit ett inlägg i bloggen förra helgen ..men icke!!
Ja det beror väl på att tiden går för fort, och att jag har mycket att göra!? Ja det är faktiskt så.. tiden räcker inte till för mig när det är så mycket jag vill hinna och uppleva!!!

Förra helgen så var det kusinerna Nelly och Elin som sov här hos mig, som vanligt var vi alla tre i sängen och tjejerna fnittrade och tjattrade så det var lite svårt att sova, sen var det ju  Elins blodsocker som skulle kollas, då hon låg lite upp och ner på natten.
Men va gör det om hundra år, sova kan man göra sen, eller hur?? Som vanligt så hade vi det mysigt på kvällen med god mat, dricka och godis! Det är så härlig att ha dessa tjejer här, och nästa gång så blir  det Nova och Noahs tur, Julia är ju snart vuxen nu, och hon kommer när hon har tid och lust!!
Nu är jag nästan nyss hemkommern från bästa vännerna i Norberg, vi har haft vår årliga födelsedags/julklapps utdelning. Vi tjejer fyller i oktober, november och december och då alla har fullt upp så är det här ett jättebra tillfälle att träffas på !!!

Vi har buggat, sjungit, pratat gamla minnen och haft, som vanligt, en helt underbar kväll/natt... ja det blir fram till morgonen innan vi kommer i säng!!!

Nu är det dax att börja med matlådan då det blir jobb i stort sett hela veckan som kommer!!!

Lägger upp en bild på detta vackra hjärta som jag fick av barnbarnen då jag fyllde år!!!
Ha en fin vecka nu för det ska jag ha!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar