torsdag 21 januari 2016

Vilken trevlig kväll jag haft!!!Vilken trevlig kväll jag haft!! Träffade en "gammal" vän som var på genomresa i Avesta.  Vi har varit kollegor/vänner sedan jag jobbade på Psyk mott i Leksand för många år sedan. Blivit vänner på Facebook och har haft kontakt. Han bor långt nere på västra delen av Sverige men hade nu ett uppdrag i Dalarna.

Vi träffades på hans hotellrum och drack ett gott glas rött sen blev det middag med allt vad det tillhör. Kändes inte alls som det var för 15 år sedan vi sågs!!! Hade så mycket att tala om , gamla tider och det som är i nutid.
Tänk av roligt det är att träffa en människa som det känns som om man träffade förra veckan.... trots att det gått många år emellan!!
Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll och tänker ta det lugnt med ett glas rött i soffan...ja jag är ju ledig imorgon!!!! Då blir det kalas igen då jag och min vän Eva skall fira hennes födelsedag!!
Jag tänker på vad viktigt det är att hålla kontakten med vänner som man känner stor gemenskap med!!

Ha nu en trevlig helg...för det ska jag ha...söndag är det brottning igen!!!!!!!

1 kommentar:

  1. Det är verkligen viktigt och hålla kontakt med sina vänner. Men som du säger så har inte tiden nån betydelse. Är det en riktigt god vän så kan man ta upp tråden där man slutade. Kram

    SvaraRadera