onsdag 6 januari 2016

Tjolahopp vilken helg!!!!! Oj vilken helg jag haft!!! Igår hämtade jag Nelly, Nova, Elin och Noah för att dom skulle sova här över natten. Vi började med att gå ut på pizzerian för att äta, skulle egentligen stannat på stan för att se crusing men det var så jäkla kallt så vi drog hem.

Mycket bus och mycket mys hade vi och när det var dax för sängen så fick ju inte 4 barn plats i sängen, om man lägger sig som vanligt, utan det blev på längden som de fick boa in sig.
Elin och Nelly skulle som vanligt "dygna" och det innebär att man är vaken så länge som möjligt!!!!!
Jag skulle sova på soffan...men efter en stund så kommer Noah in o lägger sig vid mig, har precis somnat när de andra 3 tjejerna kommer och säger "snälla farmor sov med oss i sängen"...ja va skulle man göra,,, det var bara att bära in den sovande Noah och bädda för oss alla på tvären i sängen....
Sen skulle ju blodsockret kollas på Elin förstås, men det gick ju galant då hon var vaken.....

Ja när klockan var 0.5.00 så somnade jag efter att ha slumrat en stund... och vaknade sedan av att Noah låg o smekte mig på kinden!!!!!!
De stora barnen sov så gott, o tacka för det när dom "dygnade" till kl. var nästan 0.5.30...

Ja dagen har gått i ett i ett och när kvällen var kommen så var det dax att skjutsa hem dom!!!

Nu ligger jag på soffan... är helt utslagen och tänker bara att det skulle vara skönt att vara ledig i morgon..men å andra sidan är det värt att vara helt slut .... bara för att få uppleva detta med sina underbara barnbarn!! Ha en fin avslutning på helgen !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar