lördag 21 mars 2015

Snö och brottning!Titta vilket vackert vattentorn jag har utanför mitt fönster!!! Nu har man satt in lyse i det också, synd att det inte blev redan i höstas....!
När jag vaknade i morse var det vitt utanför fönstret!! Vintern hade kommit igen, trots att jag trodde jag skulle få fixa till balkongen...men så roligt ska vi inte ha!!

Klockan ringde redan 5.45, det var brottartävling igen i Kolbäck. Så roligt att vara med och heja på mina alla barnbarn och hela gänget i Norbergs brottarklubb!!!
Alla mina tjejer, Elin, Nelly, Nova, Medea och Altea  fick idag fina pokaler, och det var dom verkligen värda, så som dom jobbade och slet för att vinna. Och till råga på allt så fick Norbergs brottarklubb pris för flesta segrar... det var dom verkligen värda alla dessa duktiga ledare!!!

Noah var förståss med och när dagen nästan var slut så kom han fram till mig och ville ha något att dricka, ja all dricka och "julmust" som han säger var ju slut och vi skulle strax åka hem.... när jag erbjöd honom vatten som jag hade så svarade han" Nej jag vill ju ha dricka..... jag är allergisk mot vatten förstår du farmor" .... ha ha ha... ja den killen har då svar på allt!!!

Nöjda med dagen så var det hemfärd igen och när jag nu fick i mig lite mat så slocknade jag i soffan.... tror jag blir kvar där resten av kvällen.... Ha en trevlig lördagskväll du med!!!!!

1 kommentar:

  1. Måste ha varit kul att heja fram dina barnbarn till seger. Vi fick lite snöblandat regn här idag, men annars är det nog mer vårlikt ändå. Trevlig helg.

    SvaraRadera