söndag 19 januari 2014

Fest, fest, fest...Igår firade vi en av mina bästa vänner, Unni, min kära frissa och bästavän! Hon fyllde år i november, men eftersom alla har fullt upp så blev det inget firande förrens igår.
Vi träffades hemma hos mig, ett helt gäng som "håller ihop" och firar varandra, träffas när vi har tid och ork och det finns aldrig några "måsten" oss emellan.

Jag bjöd på ost och vin, och efter det var det dax att gå till bowlinghallen där vi kvinns kämpade mot alla killarna som var med.... ja...dom vann förståss, men va sjutton gör det när man har roligt ihop!??

Sen blev det middag på en av stans restauranger, mycket god mat och dryck. Efter det blev det "efterfest" hemma hos mig och klockan blev mycket innan festen var slut. Så roligt vi hade, pratade gamla minnen, resor som vi upplevt tillsammans o.s.v.
Nu är det söndag kväll igen och disken efter gårdagen är avklarad, matdosan fixad och soffan hägrar.....

Önskar dig en härlig vecka!

3 kommentarer:

 1. Det kanske var bäst att killarna vann. :) Bowling är kul. Trist nog fanns det ingen hall när vi flyttade till vår nya stad. Att träffa gamla vänner som man har mycket gemensamt med och massor av härliga minnen är en fröjd. Då flyger tiden iväg åt alla håll.

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt firande, fint med vänner som hänger ihop och inga måsten finns .Hittade hit från Bosse's blogg det var trevligt och jag återkommer. Ha en fin dag . Åse

  SvaraRadera
 3. Nu har du väl hämtat dig efter festandet. Goda vänner är guld värda och dem ska man vårda och göra roliga saker tillsammans.
  Det är lördag och här är det snart dax för mys. Vi (herrn och jag) ska göra slut på
  julglöggen och det finns lite ost kvar till några pepparkakor.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera