måndag 22 februari 2010

Vilken resa!!!!

Jaha, då var jag hemma från Göteborg då...men inte förrens kl. 00.15 inatt!!! Inställda tåg och jag fick åka buss från Stockholm dit jag egentligen inte alls skulle! Men men det kunde ju varit värre.....

Har fått umgås med mellansonen Henke under fyra dagar och vi har haft alldeles förträffligt bra. Åkte ut till Orust för att koppla av, men när snön började yra runt på fredagen tordes vi inte vara kvar utan styrde kosan hem till Göteborg, och tur var väl det, annars hade vi varit totalt insnöade.

Vi har ätit gott och pratat, kollat Henkes blogg, hans är en baddare på det här med inredning och har kommit jättelångt under det år han har bloggat, förresten hans blogg fyller 1 år idag!! Grattis sonen!!

Imorgon fyller mitt äldsta barnbarn Julia 11 år! Fattar inte var tiden tar vägen! Nyss var hon en liten baby som jag snusade och pussade fötterna på....nu stora damen och de små fötterna är lika stora som farmor´s numera!!!!!

Hon ska i alla fall firas med buller och bång i morgon och det ska bli roligt att träffa alla igen. Hoppas Robert blir bättre, han har feber och ont i halsen, annars så kommer inte de små kusinerna från Norberg, saknar dem verkligen, har ju inte setts på en hel vecka nu, men härom kvällen så fick jag ett telefonsamtal där Nelly sjöng för farmor....undrar om hon saknade mig också????

3 kommentarer:

 1. Är du med på Dax? Såg att du kommenterade där min blogg. jag skriver på båda men samma inlägg.

  SvaraRadera
 2. Nej jag vet inte vad det är men såg att du skrev på två ställen!!!! I vilken vill du att jag kommenterar????/EvaMarie

  SvaraRadera
 3. Gör det gärna på http://agnetha52.blogspot.com/.
  Men hur kunde du se att jag skrev på två ställen? Mysko!!
  Jag skrev på Daxbloggen förut men av någon konstig anledning faller mina bilder bort där i tid och otid. Jag har frågat daxred av vilken anledning, men de vet inte. Så nu skriver jag i blogspot och kopierar över inlägg till dax ibland. Du verkar att ha trevligt i Gbg. Hej så länge!!
  /Agnetha

  SvaraRadera