söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag och försäljning!!

Nu är det bara två dagar kvar att jobba innan jag åker ner till Henrick i Göteborg..åh va jag längtar dit!! Har inte träffat honom sedan november när jag var där senast. Han är fortfarande sjukskriven för sin rygg och vi kommer att ha 4 dagar att umgås på!

Idag har jag varit i serveringstältet i Norberg och sålt korv och kaffe då det varit Engelbrektsloppet. Strålande solsken och takdropp, och jag gillar verkligen att "sälja". Det första som handlade var Nelly och Nova som skulle köpa korv med bröd av farmor!!
Efter avslutad tjänst så gick vi hem till Robert och Jenny och fikade, sen ville barnen ut och baka snökakor.....farmor var förståss med och även där fick jag sälja snökakor till barnen.

Nova är så stor nu, säger att hon slutat med blöja, sova middag, och slutat med napparna...vilka hon gav bort till tomten på julafton. Men idag kunde hon även tillägga..."Jag kan gå i trappor också".....Detta är ett tecken på att hon nu blivit "riktigt" stor!!!! Älskade ungar!

Sen blev det en liten mysstund i soffan innan det var dags för farmor att ta bussen hem till Avesta igen...ville lämna familjen ensam, för idag firade de sin första bröllopsdag, på Alla hjärtans dag!!!.....fattas bara att svärmor skulle vara där då!!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Hittade dig här när jag vandrade runt på bloggtoppen.Sökte på barnbarn för att kanske hitta någon i min egen ålder. Å då dök du upp. blev glatt överaskad när jag ser att du gillar Eva Ranehag. Mitt medium, jag och mina flickor brukar ha några kontakter per år med henne. Hon är helt enorm. Jag är mycket intresserad av det mediala och det verkar du också vara. Jag återkommer gärna
  // Agnetha

  SvaraRadera
 2. Jag kan tänka mig att det är underbart med barnbarn! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej Agneta!!! Va kul att du också gillar Lena !! Hon är verkligen underbar!!! Återkom jättegärna!!!/EM

  Pethra! Det är underbart med barnbarn..vänta så får du se!! Kram

  SvaraRadera