söndag 14 november 2021

Fars dag och Barndiabetesdagen !


Idag är det Fars Dag!! Grattis alla pappor och särskilt grattis till mina två söner som är de bästa papporna som finns!! 

Ja den här helgen har varit stressig, jag har blivit kapad på FB och fått lov att skapa ett nytt konto, men det går fasen inte att få bort den gamla profilen som jag hade. Har haft hjälp av en kompis som även hon försökt med allt ... men det går inte!! Ja ja.. det ordnar väl sig så småningom.. har en kompis som är polis och han skulle prata med IT enheten på jobbet.. så det är bara att hoppas. 

Det är inte bara papporna som ska fira idag, för idag är det Barndiabetesdagen!! Och som du vet så har våran Elin diab. 1 som hon fick när hon var 3 år.. idag är hon 19 år och allt fungerar. Men det trodde man inte då hon fick diagnosen, alla var vi livrädda och trodde att livet nästan var omöjligt att leva som vanligt. Men som den underbara tös som hon är, och även de underbara föräldrarna som har även de haft det jobbigt med alla dessa vaknätter osv. så har allt gått bra!

Idag är Elin vuxen , håller på att utbilda sig till barnmorska och är jätteduktig!!  Så det är en chock när diagnosen kommer men sedan återgår livet ungefär som vanligt igen!

Ja det var de som jag ville förmedla idag!! Ha en fin vecka nu så hörs vi igen!
 

2 kommentarer:

  1. Bra att diabetes uppmärksammas lite mer. Jag tror inte många vet så mycket om den här sjukdomen, även om den tyvärr är ganska vanlig. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis som du säger, de flesta vet ej så mycket om denna svåra sjukdom! Jag önskar att Barndiabetesfonden även skulle få vara med i olika sammanhang där pengarna går till fonden! Det behövs mycket forskning Kram till dig

      Radera