söndag 8 november 2020

Grattis alla Pappor på Fars Dag!!


 

Hej igen! Nu kommer ett lite inlägg från mig, vet inte varför jag inte har kommit mig för att skriva tidigare!! Jag har egentligen så mycket tid över så det är inte klokt såhär i Coronatider.

Ja jag har ju inte gjort så mycket de senaste veckorna, handlat, städat lite, tittat på TV, pratat facetime med vänner, tittar på Netflix osv. (tack Henrick och Scott för att ni delat med er!)

Jag är ju inte den personen som vill ha stiltje omkring mig, min ena son säger att jag är "översocial" ha ha... längtar efter att få umgås med vännerna, träffa barnbarnen osv, men just nu så är det ju inte lämpligt med det! Undrar bara hur länge det ska vara såhär.....??

ja det är bara att acceptera det som är och försöka göra det bästa av det i alla fall. Jag brukar tänka att jag ändå är sååå lyckligt lottad som har min familj och mina vänner som bryr sig om mig.... det kunde alltid vara värre... det är faktiskt ett ord jag ofta använder... för det är sant!!!


Ja nu ska jag strax fixa till mig lite och ta en tur med bilen, tänk vilken tur jag har bil.... det är det jag menar .... det kunde alltid vara värre... jag kunde vara utan bil .. ha ha ha

Nu kom jag på att det är ju Fars Dag idag.. och då vill jag gratta alla pappor därute,,, och fram för allt.... de bästa papporna som finns.. mina egna söner Patrick och Robert!! Grattis!!!!

Må så gott nu och så hörs vi av senare!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar