måndag 26 januari 2015

Tulpaner från goda vänner!



Ja så var det då ny vecka igen!! Henrick har kommit hem från Thailand efter en härligt avkopplande semester, Robert och Patrick jobbar och brottas!! Själv har jag mest varit hemma och kopplat av. Ja i lördags fick jag ett ryck och började städa lådor och annat krafs som jag hade liggande här hemma, va skönt det är när man har gjort en riktig rensning!!!
Jag jobbade i fredags så helgen blev kort men jag har ändock haft tid att varva ner.
Igår fick jag främmande av en doktorskollega och hennes man, dom bor egentligen i Södertälje men har lägenhet i Borlänge också så när dom var på hemväg igen så tittade dom förbi på en fika och hade denna vackra tulpanbukett med sig när dom kom. Det kändes då lite som vår i luften då det är tulpandax men utanför fönstret snöade det och snöar fortfaraande..... så jäkla jobbigt det är, i alla fall när man har en resväg på 12 mil tor...ibland är det så man vill vända bilen och åka hem igen...men men är man plikttrogen så är det bara att gasa på!!! Ja nu blir det en veckas jobba och sen en härlig helg framöver.... jag hoppas du får en fin vecka, för det ska jag ha!!!

söndag 18 januari 2015

Brottning och datorer!!





Då så, efter många om och men har jag en fungerande dator igen. Det har blivit flera vändor till Västerås för att få hjälp och nu äntligen hittade jag två helt underbara ungdomar som hjälpte mig med detta, ja dom var så goa så jag gick och köpte bakelser åt dom efteråt!!!

Så jäkla beroende man är av dator och telefon ändå. Annat var det förr...... då kunde man inte vara nåbar alls om man inte var hemma, både på gott och ont!!
Ja ja nog om detta, livet rullar på  ena dagen snö och nästa dag varmgrader som känns som om det vore vår! Världen är ju upp och ner!.
I onsdags skjutsade jag Elin till brottningsträningen i Norberg då båda föräldrarna jobbade. Så roligt, vilket jag sagt tidigare med att få träffa i alla fall 3 av barnbarnen då det är brottning och två av sönerna!!! Killarna har gjort ett jäkla jobb, och en av dom blev utsedd till Årets ledare av Brottningsförbundet på en gala i Jönköping som killarna var på för nån vecka sedan.

Måste säga att sönerna mina är ena riktiga globetrottrar.... Henrick är i Thailand, Patrick i Söderbärke och Robert i Arboga, ja de senare i Sverige förståss men far runt gör dom i alla fall!! Ha nu en fin vecka!!!!

fredag 9 januari 2015

Nytt år och trassel med internet!!!





God fortsättning på 2015! Jag har haft så mycket trassel med mitt internet, och har fortfarande. Har varit i kontakt med Telenor vid flera tillfällen men det tycks inte lösa sig alls. Jag är riktigt arg nu men får försöka stilla mig ......därför har jag inte heller kunnat skriva några inlägg på flera dagar!
Nyårsafton är över och nu väntar jag bara på trettondagshelgen då det blir en dag ledig igen!!
Årets sista dag firade jag med goda vänner och det var en underbart trevlig kväll med många nya människor som jag träffade, och det är ju alltid roligt!! Har inte haft många önskningar inför 2015 annat än att jag ska få ha min fina familj runt omkring mig som jag fått under föregående år!! Det viktigaste är ju i alla fall att vi alla får vara tillsammans!! Det är faktiskt den enda önskan som jag har!!!!

Snön har regnat bort och nu ser det ut som om det är vår igen, trots att det är kallt ute. I morgon ska jag och en vän gå ut och se på crusing här i stan vilket är återkommande varje år!!
Önskar dig nu en god fortsättning på det nya året och hoppas att det blir bra för oss alla!!!