söndag 25 augusti 2013

Vilken komplimang!!!!!!!

Vilken härlig helg jag har haft!! Igår var det gårdsfest här på Höjden, och det var så trevligt att träffa många som bor här på gården. Jättefint ordnat med bl.a musik. Jag gick hem ganska så tidigt då jag skulle upp för att vara behjälplig med barnvakt då både son o sonhustru jobbade helg.
I morse så kom dom, Noah och Elin, Julia är ju tonåring nu och låg hemma och sov, hon skulle till Vallen o kolla fotboll med en kompis.
Vid lunch blev det fiskbullar , som vanligt, och efter det kom Robert o Jenny med gullungarna Nelly och Nova, Jenny hjälpte mig med datorn, som hela tiden krånglar, och jag och barnbarnen gick till lekparken "Kalleberg" som Noah säger!.
Jag hade klätt mig i en gul tröja och när Noah fick se det utbrast han "Men va du är gul och fin farmor"....ja en sämre komplimang kan man ju få!!!!

Efter att ha varit i parken i ung. 2 timmar var det dax att gå hem igen för att "återlämna" barnbarnen till resp. föräldrar. Fick en underbar orkide av Alexandra för barnvakten! Ja jag måst då säga att mina sonhustru är fantastiska mot sin svärmor!!!!
Nu är det en ny arbetsvecka som kommer, så därför blir det soffan och vila resten av kvällen!!! Ha en fin vecka!!!

torsdag 15 augusti 2013

Barnbarn och giftemål!!!!!!!!

Ja nu är det "helg" igen för mig! Det är torsdag och jag är ledig i 3 hela dagar!! Imorgon så blir det service av min lilla "älskling".....min röda lilla Skoda, sen ett besök hos min goda vän Unni som är frisör...jag börjar se ut som en riktig hårdrockare i huvudet...så det är dax för en riktig klippning!
 I går var jag barnvakt på jobbet, Robert skulle till Borlänge och köpa en ny bas, och Nelly och Nova tyckte det var tråkigt att vara med så dom kom till mig på jobbet istället. Jag rusade iväg till affären och köpte lite mellis och godis förståss så dom små älsklingarna skulle få mysa till det lite.
Dom tyckte det var roligt att måla på min tavla, som jag i vanliga fall använder för mina patienter......och när jag efter ett tag kikade på tavlan hade dom ritat en hel historia!!!!

Du vet ju att Nelly och Nova är trötta på att farmor inte har någon "kille"...... jag har förklarat att "man måste inte bo tillsammans med någon för att ha en kille...." men dom tycker jag ska gifta mig..som mormor har gjort..på "gamla" dag!!!!! Men nej tack....jag mår så bra ändå......

Teckningen dom gjort härovan visar hur jag... Farmor... står där vi kyrkan och har mannen min (så liten???) bredvid mig, släkten alla 9 är med..och jag har gift mig igen!!!!!! ha ha ha.....
gissa om mina kolleger tyckte det var roligt!!???? Dessa underbara barnbarn! Så fantastiska dom är och vilka känslor och tankar dom har...!!!!
Nu tänker jag ju inte gifta om mig...men kanske finns där en "kille med hjärtkalsonger" som Nelly absolut tycker att min "nya kille" ska ha......ha ha ha
Ikväll njuter jag av min kväll i soffan ........nu har jag helg!! Trevlig helg till dig också!!!

lördag 10 augusti 2013

Butiksjobb, champange och barnbarn!

Ja....du ser alldeles rätt!!! Här är det skumpa på G!!!! Efter att vi jobbat i butiken från onsdag till söndag, var det dax för lite avkoppling, Henrick tog fram en champangeflaska för att vi skulle fira allt jobb vi gjort under dagarna!
Jag kom dit på onsdagen, då hade han fått in massor med varor i butikenwww.moltazdesignshop.se och det var kartonger från golv till tak. Jag tyckte det var dax att "städa" kontoret"!!!! Ca 10 kubik!!! "slaktade" jag och körde till återvinningen, det blev många vändor det!
På lördagen var det Henånkalaset, en av anledningarna till att jag ville åka ner, butiken var full med människor som kikade, och handlade.....vissa åker ända från Malmö har jag hört! Regnet bara öste ner och de stackars människorna som hade ställt upp bord på torget fick slå igen, det var verkligen synd.
Måndag morgon var det dax att åka hemåt, och när jag kom till Avesta skulle jag åka förbi på Ö. Parkgatan för att pussa på tre av mina underbara barnbarn, men det var bara Elin o Julia som var hemma, Noah lekte hos grannen och hade bara tid att ge farmor en snabbpuss över staketet...så där fick jag!!
Nästa vecka åker jag till Norberg en vända, för att pussa på mina andra goa ungar, Nelly och Nova, saknar dom så otroligt, var flera veckor sedan jag träffade om också!
Nu har lördageftermiddag infunnit sig, jag har handlat, städat, tvättat och nu....tänker jag ta ett kallt glas Rosevin och njuta av detta på balkongen.....Ha en trevlig helg!!!!!!